Charcuterie = genieten. Om dat genieten tot een hoogtepunt te brengen zijn we ervan overtuigd dat je daarvoor de ambacht van het charcuterievak moeten hanteren.

Daarom maken wij al onze charcuterieproducten binnenshuis of in samenwerking met kleinschalige en ambachtelijke producenten.  Enkel zo hebben wij controle op de kwaliteit en kunnen wij hiermee creatief zijn, onze passie.

In het buitenland worden uiteraard ook vele top(terroir) producten gemaakt die door het Belgische klimaat onmogelijk te bereiden zijn. Daarom maakt de chef een selectie van Spaanse en Italiaanse hammen en salami’s bij lokale en kleinschalige producenten die exclusief door ons aangeboden worden.

Charcuterie Spaans/Italiaans:  Fuet , Puc porc salami’s,  Mangalica

In ons gamma gekookte hammen hebben wij een uitgebreid gamma: Boerenham, Grillham,  Duroc ham, Duke off berkshire ham, Mostoles ham

Charcuterie vanuit Amsterdam: salami’s volgens traditie gerijpt en op smaak gebracht met een reeks verse kruiden zoals, chilipeper, lavendel, jalapenpeper, piment d’esplette, rozemarijn en rozenblaadjes,…  toppers

 Enkele voorbeelden: serrano, panchetta, coppa, chorizio, parmasalami, sopressa, cebo de campo pata negra.