Over ons
Via deze pagina willen we u een beeld geven van het parcour dat Jelle reeds bewandelde in zijn leven … De vele opleidingen en stages maakten Jelle tot wie hij is vandaag.
Opleidingen:
- Slagerij en Vleeswaren Kta Diksmuide
- 3de leerjaar v/d 3de graad Slagerij – Fijnkosttraiteur Kta Diksmuide
- Cursus ijsbereider bij Steven Walleyn (chef patissier Karmeliet)
- 3de leerjaar v/d 3de graad specialiteitenrestaurant hotelschool Ter Duinen Koksijde
- 3de leerjaar v/d 3de graad patisserie bakkerijschool Ter Groene Poorte Brugge
- Cursus convienience food te Diksmuide
- Cursus specialisatie pralines en foodpairing bij syntra west door Dominique Persoone van The Chocolate Line te Brugge
Ervaringen:
- Slagerij – Traiteur Pio en Sabien te Veurne
- Restaurant Boury te Roeselare
- Slagerij Château-Briand te De Panne
- Restaurant ‘ Apropos’ te Koksijde
- Patisserie/chocolaterie De Rouw,Vught
- Bakkerij Broodhuis Beveren a/d Ijzer
- Restaurant Ter Leepe te Zedelgem
- Salons Saint Germain te Diksmuide
- Restaurant Notarishuys te Diksmuide
- Restaurant Ten Boogaerde te Koksijde
- Patisserie Stephan Destrooper ST- Idesbald: functie chef patisssier
- Slagerij – Atelier Dierendonck te Sint Idesbald en Nieuwpoort: functie chef
- Restaurant In De Wulf te Danouter: functie souschef
- Traiteur kitchen Art te De Pinte
- Speciaal zaak “Creades” te Beernem
- Waregem koerse evenement 4x catering
- Pop- up restaurant foodpairing met bier
- Bruut live events met restaurants “C-Jean en “Volta” te Gent
- Goodlife evenement te Sint-Martens-Latem
- Tv ervaring bij programma “Vormgevers” in aflevering met Kobe Desramaults
- Foodie – event: Eat2TheBeat: zie fb pagina
…