Over ons

Via deze pagina willen we u een beeld geven van het parcour dat Jelle reeds bewandelde in zijn leven … De vele opleidingen en stages maakten Jelle tot wie hij is vandaag.

Opleidingen:

  •  Slagerij en Vleeswaren Kta Diksmuide
  •  3de leerjaar v/d 3de graad Slagerij – Fijnkosttraiteur Kta Diksmuide
  • Cursus ijsbereider bij Steven Walleyn (chef patissier Karmeliet)
  • 3de leerjaar v/d 3de graad specialiteitenrestaurant hotelschool Ter Duinen Koksijde
  • 3de leerjaar v/d 3de graad patisserie bakkerijschool Ter Groene Poorte Brugge
  • Cursus convienience food te Diksmuide
  • Cursus specialisatie pralines en foodpairing bij syntra west door Dominique Persoone van The Chocolate Line te Brugge

Ervaringen:

  • Slagerij – Traiteur Pio en Sabien te Veurne
  • Restaurant Boury te Roeselare
  • Slagerij Château-Briand te De Panne
  • Restaurant ‘ Apropos’ te Koksijde
  • Patisserie/chocolaterie De Rouw,Vught
  • Bakkerij Broodhuis Beveren a/d Ijzer
  • Restaurant Ter Leepe te Zedelgem
  • Salons Saint Germain te Diksmuide
  • Restaurant Notarishuys te Diksmuide
  • Restaurant Ten Boogaerde te Koksijde
  • Patisserie Stephan Destrooper ST- Idesbald: functie chef patisssier
  • Slagerij – Atelier Dierendonck te Sint Idesbald en Nieuwpoort: functie chef
  • Restaurant In De Wulf te Danouter: functie souschef
  • Traiteur kitchen Art te De Pinte
  • Speciaal zaak “Creades” te Beernem
  • Waregem koerse evenement 4x catering
  • Pop- up restaurant foodpairing met bier
  • Bruut live events met restaurants “C-Jean en “Volta” te Gent
  • Goodlife evenement te Sint-Martens-Latem
  • Tv ervaring bij programma “Vormgevers” in aflevering met Kobe Desramaults
  • Foodie – event: Eat2TheBeat: zie fb pagina
Share