Ontdek onze producten

Via deze pagina geven we u graag een overzicht van onze producten. Ontdek o.a. onze buffetten, kazen en delicatessen, traiteurgerechten …

Charcuterie

Charcuterie = genieten. Om dat genieten tot een hoogtepunt te brengen zijn we ervan overtuigd dat je daarvoor de ambacht van het charcuterievak moeten hanteren.

Daarom maken wij al onze charcuterieproducten binnenshuis of in samenwerking met kleinschalige en ambachtelijke producenten.  Enkel zo hebben wij controle op de kwaliteit en kunnen wij hiermee creatief zijn, onze passie.

In het buitenland worden uiteraard ook vele top(terroir) producten gemaakt die door het Belgische klimaat onmogelijk te bereiden zijn. Daarom maakt de chef een selectie van Spaanse en Italiaanse hammen en salami’s bij lokale en kleinschalige producenten die exclusief door ons aangeboden worden.

Charcuterie Spaans/Italiaans:  Fuet , Puc porc salami’s,  Mangalica

In ons gamma gekookte hammen hebben wij een uitgebreid gamma: Boerenham, Grillham,  Duroc ham, Duke off berkshire ham, Mostoles ham

Charcuterie vanuit Amsterdam: salami’s volgens traditie gerijpt en op smaak gebracht met een reeks verse kruiden zoals, chilipeper, lavendel, jalapenpeper, piment d’esplette, rozemarijn en rozenblaadjes,…  toppers

Enkele voorbeelden: serrano, panchetta, coppa, chorizio, parmasalami, sopressa, cebo de campo pata negra.

Traiteur / Gerechten

Al onze traiteur gerechten worden in huis bereid rekening houdende met de seizoenen.
Wij hebben een vast assortiment die het jaar door verkrijgbaar is, daarnaast een mooi assortiment die wisselt met de seizoenen mee. Dit omvat allerhande salades, verse pasta bereidingen, wraps, rotollo’s, quiches, …

Buffetten

Vleesbuffet € 24,00/pp:

Zacht gegaarde kipfilet | americain prepare van de chef | bereid gehakt 
tomaat opgevuld met vleessalade of salade naar keuze 
verschillende pasteien : ouderwets, fruitig, smeerbaar,…
confis van fruit | huisgemaakte charcuterie | gedroogde boerenham +12maanden
hoeveboter | hoeve ei | gebakken rosbief | gekookte ham ( met asperge in seizoen)
Veurns potjesvlees | 2 soorten groenten salades | mayonaise, tartaar, coctailsaus

Keuze uit: aardappelsalade met honing mosterd vinaigrette / stokbrood “Patron” = lichte zuurdesem en krokant / frieten voorgebakken

Alles afgewerkt met fruit en klassieke groenten

Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.

Vis / Vleesbuffet € 29,50/pp:

  • Alles van het bovenstaande vleesbuffet  

+ EXTRA:

gepocheerde zalm | gerookte zalm 1ste kwaliteit | scampi’s | tomaat opgevuld met de helft krabsalade/vissalade of andere vissalade indien gewenst | gamba’s

Alles afgewerkt met fruit en klassieke groenten

Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.

Healty Buffet € 29,95/pp:

 

Pastrami salade ( mager rundsvlees op lage temperatuur gegaard met kruiden vinaigrette)
Gevogeltecarpaccio met franse vinaigrete | Warm gerookte zalm met groene kruiden en youghurt dipsaus | Stokbrood patron ( zuurdesem) | Hoeveboter uit Diksmuide | Kaasplankje van de Moerenaar, fruit en confits

Charcuterieplankje “beste van europa” | Uit de seizoenen:  4 stuks soorten per seizoen | caesersalade  | ijsbergsalade met apserges | winterse kool salade | griekse salade | tabouleh met munt | tomaat mozzarella met buffel mozzarella, basilicum

Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.

Breughel Buffet vlees / kaas € 21,00/pp:

Vanaf 6 personen! 

belgische boerenham | truffelham met echte truffel | coppa met 12 kruiden | gekookte beenham | kalfskop in tomatensaus | varkensrillette | preskop | boerenpastei | pastei met appel of peren

kalfsbrood | witte pens | bloedworst | jagers gerookte worst | veurnse lange vingers | potjesvlees | kaas van “De Moerenaar” | pepertjes met verse kaas | olijven | dadels met verse kaas | prepare v/d chef | stokbrood | zilverui en augurk, mosterd | sneetjes traag gegaarde kippenfilet | ovengebakken spek slow cooked | saus: mayonaise, tartaar, coctailsaus

Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.

BROOD

Samen met broodbakker in hart en nieren “Thomas Verbeke” van bakkerij Du Littoral te Koksijde hebben wij enkele broden in de aanbieding die zeer ambachtelijk gemaakt worden, waaronder enkele specialiteiten van de bakker : vloergebakken zuurdesem rustiek stokbrood , ontbijtkoeken ( enkel zondag). Bijvoorbeeld: rustiek stokbrood met vruchten, noten/krentenbrood, vidés

Wij bieden een selectief maar kwalitatief hoogstaand en dagvers assortiment ontbijtkoeken, broodproducten en desserts aan. Ook steeds verrassingsbrood en belegde broodjes mogelijk.

Kazen

Kazen

Al onze kazen werden geslecteerd in samenspraak met onze leveranciers.
Om daarnaast iets unieks aan te bieden hebben wij ook een 15tal kazen samengesteld die geaffineerd worden door onze Belgische meester affineer Meneer Van Tricht.

Dit zijn kazen die bij kleine producenten in Europa worden gezocht en geperfectioneerd, soms exclusief gemaakt voor de affineur. De selectie kan variëren naar gelang de seizoenen. Naast de kazen bieden wij chutney’s, confits, noten en ambachtelijke mosterd aan. Het rustiek stokbrood met vruchten en noten/krentenbrood zijn tevens specialiteit van onze bakker. Proeven dus!

 Overige delicatessen en streekproducten zijn:

– Mosterd van woestijn
– Vruchtensappen en confituren
– Selectie aan Pralines
– Chocopasta
– Vers gebrande en gemalen Koffie

Glutenvrij

De producten worden verwerkt in ons atelier. Ontdek ons aanbod. 

Vers vlees:

gehakt, vers vlees natuur, worsten en chipolata, slow cooking spek, zuiders kipgyros, kalkoenbrochette, kippilon gemarineerd, pluma glorius, spieringkotelet gemarineerd

Charcuterie:

witte worst, lange vingers, can duran, boerenpastei, peperpastei

Traiteur:

soepen : allemaal, pastramisalade, gevogelte carpaccio, kalkoen archiduc, champignon saus, pepersaus, rundstong in madeira

Dessert:

chocolademousse