Maak kennis met het team van Atelier VQ

Dirk

Dirk is al medewerker sinds de eerste dag. Hij is steeds correct, enorm gepassioneerd en heeft een liefde voor de ambachtelijke bereidingen. Vol au vent, stoofpotjes en sauzen zijn voor hem dan ook sleutelwoorden.

Hij is iemand waar we elke dag voor 200% op kunnen rekenen, en dit elke dag opnieuw. Een echte teamplayer, net zoals de spelers in zijn favoriete voetbalploeg, Club Brugge, waar hij en zijn kinderen grote fan van zijn.

#topteam #proud #heldenvanateliervq

Andy

Andy werd 5 jaar terug lid van ons team. Met zijn vele ervaringen in verschillende keukens is Andy ‘de man’ voor het fijnere werk. Zomerse salades, hapjes, speciale bestellingen zijn voor hem dan ook de dingen waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Daarnaast is Andy ook trotse papa van 2 dochters waar hij graag zijn vrije tijd mee doorbrengt.

Een klein wist je datje: Jelle kon de geboortedag van zijn oudste dochter voorspellen en werd dan ook aangesteld als ‘suikernonkel’. Al was ‘vleesnonkel’ hier misschien beter geweest .

#topteam #proud #heldenvanateliervq

Léonie

Leonie Teelen vervoegde ons in 2021 in de winkel en is mijn vriendin. Dochter van Johny Teelen die het restaurant ‘Tkrekeltje heeft uitgebaat in De Panne. Ze kent dus de knepen van de horeca.

Heeft ervaring in bakkerij verkoop en is ondertussen al graag gezien van de klanten.

 #topteam #proud #heldenvanateliervq

Deel uitmaken van ons team?

Wij zijn blijvend opzoek naar Flexi’s en jobstudenten voor tijdens vakanties en weekenden. Neem zeker even contact met ons op.

info@ateliervq.be