Ons Team

Dirk

Dirk is al medewerker sinds de eerste dag. Hij is steeds correct, enorm gepassioneerd en heeft een liefde voor de ambachtelijke bereidingen. Vol au vent, stoofpotjes en sauzen zijn voor hem dan ook sleutelwoorden.

Hij is iemand waar we elke dag voor 200% op kunnen rekenen, en dit elke dag opnieuw. Een echte teamplayer, net zoals de spelers in zijn favoriete voetbalploeg, Club Brugge, waar hij en zijn kinderen grote fan van zijn.
#topteam #proud #heldenvanateliervq

.

Andy

Andy werd 2 jaar terug lid van ons team. Met zijn vele ervaringen in verschillende keukens is Andy ‘de man’ voor het fijnere werk.

Zomerse salades, hapjes, speciale bestellingen zijn voor hem dan ook de dingen waar hij zijn creativiteit in kwijt kan.
Daarnaast is Andy ook trotse papa van 2 dochters waar hij graag zijn vrije tijd mee doorbrengt.

Een klein wist je datje: Jelle kon de geboortedag van zijn oudste dochter voorspellen en werd dan ook aangesteld als ‘suikernonkel’. Al was ‘vleesnonkel’ hier misschien beter geweest .

#topteam #proud #heldenvanateliervq


Joyce

Joyce vervoegde ons team begin dit jaar om samen met Nele de klanten te soigneren. Na een opleiding in hotelschool Koksijde en korte ervaring die ze opdeed in diverse sterrenrestaurants wou Joyce iets anders in de horecawereld.

Vandaag staat ze heel natuurlijk en spontaan in onze winkel. Ze zorgt elke dag voor vers gesneden proeverijen en geeft je graag een woordje uitleg over onze producten.#topteam#proud#heldenvanateliervqDavey

Davey Herreman is een jonge stoere kerel uit de Nieuwstad te Veurne. Ook een beetje een ladykiller door zijn stoere tattoo’s.Hij volgde slagersopleiding in het kta te Diksmuide. Voor school moest hij een stage doen bij ons en na de stage is Davey vast in dienst begonnen. Momenteel bijna 2 jaar actief in onze slagerij. 

#topteam#proud#heldenvanateliervq